WordPress Website

Waarom raden wij een WordPress website aan?

Wat is WordPress eigenlijk?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) dat als grootste voordeel het eenvoudig creëren en onderhouden van een website heeft. Met het CMS systeem van WordPress is een website veel makkelijker te onderhouden dan sites die op basis van andere, veel complexere, systemen werken. WordPress is een systeem waarmee gemakkelijk een website, blog en zelfs een webshop onderhouden kan worden zonder dat er enige kennis van HTML of PHP benodigd is. WordPress is zo populair dat bijna 80 procent van de websites die de laatste twee jaar in Nederland gelanceerd zijn dit systeem gebruiken.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een WordPress website?

Om u een overzichtelijk beeld van de bruikbaarheid en vernuftigheid van een WordPress site te geven lichten wij de belangrijkste zes voordelen voor u toe.

v  WordPress is in tegenstelling tot veel andere beheersystemen gemakkelijk te bedienen en in het Nederlands beschikbaar. Het systeem is overzichtelijk opgesteld waardoor u al snel weet op welke knoppen u moet klikken om bijvoorbeeld een nieuw product aan uw webshop toe te voegen.

v  Het Content Management Systeem van WordPress is continu in ontwikkeling. Dit betekent dat WordPress voortdurend verbeteringen aan haar systeem blijft toevoegen om de gebruikerservaring voor u en uw bezoekers te optimaliseren.

v  WordPress is voor iedereen gratis te gebruiken. Het is echter wel mogelijk om uw website voor zoekmachines en andere doeleinden te optimaliseren door middel van diverse plug-ins en designs. Aan dergelijke toevoegingen zijn wel kosten verbonden.

v  WordPress websites zijn zoekmachine vriendelijk opgebouwd. Dit betekent dat een WordPress website automatisch beter scoort in de zoekmachines zoals Google dan websites die geen WordPress CMS systeem gebruiken. Wij installeren tijdens de constructie van de site nog een extra plug-in die uw website nog verder voor de diverse zoekmachines optimaliseert.

v  De lancering van uw website hoeft met het CMS systeem van WordPress niet lang te duren. U kunt binnen enkele dagen uw site al online laten zetten.

v  WordPress is een volledig open source CMS systeem. Dit betekent dat iedereen bruikbare toevoegingen kan ontwikkelen die uw site kunnen verbeteren. De kwaliteit van de software wordt hierdoor steeds beter en u kunt steeds innovatievere functies aan uw website laten toevoegen.

Wilt u ook een WordPress website op maat tegen een scherp tarief?
Neem dan nu contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *